Szkolenie "Innowacyjne technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym"

Show the MENU

SIR

27.09.2016
drzwi do sali szkoleń z wywieszonymi na szybie kartkami z informacjami o szkoleniu

W dniu 27 września łódzki zespół SIR zorganizował w ramach planu operacyjnego KSOW na lata 2016 – 2017 szkolenie "Innowacyjne technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym". Odbywające się w sali konferencyjnej Łódzkiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego szkolenie było skierowane do rolników, plantatorów, firm przetwórstwa warzywno-owocowego, doradców. Pierwszy wykład na temat innowacyjnych metod suszenia owoców i warzyw przedstawił profesor doktor habilitowany Andrzej Lenart z Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Prelekcja zawierała wiele informacji o nowościach i rozwiązaniach innowacyjnych w zakresie metod i sposobów suszenia warzyw i owoców. Kolejny wykład na temat Przetwory z owoców i warzyw – m.in. smoothie owocowe i warzywne został zaprezentowany przez doktora Jarosława Markowskiego z Zakładu Przechowalnictwa i Przetwórstwa Owoców i Warzyw Instytutu Ogrodnictwa w Skierniewicach. Dodatkowo po części merytorycznej uczestnikom szkolenia zaprezentowały się lokalne firmy produkujące soki owocowe i warzywne oraz firma produkująca urządzenia i maszyny do przetwórstwa w tym również do suszenia owoców i warzyw. Osoby zainteresowane szczegółami zapraszamy do kontaktu z nami.

Łódzki Zespół SIR

drzwi do sali szkoleń z wywieszonymi na szybie kartkami z informacjami o szkoleniu
stojąca kobieta podczas zapisów na szkolenie oraz kobieta siedząca która zapisy przyjmuje
mężczyzna w zielonej marynarce podczas prowadzenia szkolenia
mężczyzna w szarym garniturze podczas prowadzenia szkolenia
mężczyzna w grafitowym garniturze w okularach podczas prowadzenia szkolenia
kobieta w blond włosach oraz siwej marynarce podczas szkolenia
męzczyzna w niebieskiej bluzie stojący obok rzutnika podczas szkolenia
mężczyzna w siwej marynarce oraz białej koszuli podczas szkolenia stojący obok stołu i rzutnika