Produkcja żywności w ramach RHD, jakość i bezpieczeństwo, innowacyjne technologie i możliwości w ramach Interwencji 13.5 Współpraca Grup Operacyjnych EPI -szkolenie on-line
Produkcja żywności w ramach RHD, jakość i bezpieczeństwo, innowacyjne technologie i możliwości w ramach Interwencji 13.5 Współpraca Grup Operacyjnych EPI -szkolenie on-line
Łódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego zs. w Bratoszewicach zaprasza na specjalistyczne szkolenie online, pn. „Produkcja żywności w ramach Rolniczego Handlu Detalicznego (RHD) – jakość, bezpieczeństwo, innowacyjne technologie i możliwości w ramach Interwencji 13.5 Współpraca Grup Operacyjnych EPI”
Roniku bezpieczeństwo żywności jest fundamentem działalności, wpływającym na zdrowie konsumentów oraz na zaufanie, jakim obdarzają Twoje produkty. Dzięki temu szkoleniu dowiesz się, jak produkować zdrową, bezpieczną i cenioną przez klientów żywność.
W trakcie szkolenia poznasz m.in. :
Innowacyjne technologie wspierające jakość i bezpieczeństwo żywności
Możliwości rozwoju w ramach Interwencji 13.5 – Współpraca Grup Operacyjnych EPI
Data: 26 listopada 2024 r. Godzina: 9:00 Tryb: On-line
Zgłoszenia i informacje: Monika Szadkowska Tel. 516 815 582
Dołącz do nas i rozwiń swoją wiedzę, aby prowadzić RHD na najwyższym poziomie!