Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spozywczego - spotkanie z doradcami ŁODR

Show the MENU

SIR

24.10.2024

W dniu 15 października odbyło się się niezwykle inspirujące i pełne wartościowej wiedzy spotkanie w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego (IBPRS) w Łodzi.

Dr inż. Beata Bartodziejska, Kierownik Zakładu Jakości Żywności IBPRS PIB, oraz dr inż. Anna Szosland-Fałtyn, Zastępca Kierownika Zakładu Jakości Żywności, z ogromnym profesjonalizmem przedstawiły innowacje wprowadzane przez IBPRS do rolnictwa, a także omówiły badania mikrobiologiczne i fizykochemiczne realizowane w instytucie.

Jednym z najbardziej interesujących elementów spotkania były warsztaty sensoryczne, podczas których uczestnicy musieli np. rozpoznać smaki czy precyzyjnie ocenić subtelne różnice w natężeniu barw. To niezwykłe doświadczenie wzbogaciło naszą wiedzę i umiejętności, za co serdecznie dziękujemy obu Paniom.

Jesteśmy przekonani, że zdobyta wiedza znajdzie szerokie zastosowanie w praktyce doradczej

Dziękujemy za zaproszenie i ciepłe przyjęcie!